1 Ocak 2017 Pazar

The Melancholy of Haruhi Suzumiya tanıtım

the melancholy of haruhi suzumiya ile ilgili görsel sonucu
Ad: The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Japonca yazılış: 涼宮ハルヒの憂鬱
Kısa ad: Haruhi
Diğer ad(lar): Suzumiya Haruhi no Yuutsu
İsminin Türkçesi: Suzumiya Haruhi'nin Melankolisi
Tür: Komedi, fantastik, romantik (Ama romantizmi karneyle veriyor, hiç umutlanmayın)
Sonraki sezon(lar): The Melancholy of Haruhi Suzumiya 2 (Turkanime'de 1. sezon İngilizce, 2. sezon Japonca adıyla geçiyor)
Alakalı seriler: Nagato yuki-chan no shoushitsu
Uyarlama: Light novel'dan uyarlama manga
Yapımcı şirket: Kyoto Animation
Orijinal hikaye: Tanigawa Nagaru
Orijinal çizim: Mizuno Makoto
TANITIM

Kyon, ortaokulda uzaylılar, esperler (bunun tam çevirisi yok) ve zaman yolcularına kafayı takmıştır; ancak liseye geçince bunlara inanmayı bırakmıştır. Lisenin ilk günü, garip bir şekilde ilgisini çeken kız; birebir Kyon'un orta-1'de söylediklerini söyleyince, şok olmuştur. Diğerlerine karşı çok soğuk olan bu kız, Kyon'la konuşur ve onu da peşinden çok ilginç ve garip olaylara sürükler...

NOTLAR: -

Bölüm sayısı: 14 (Bölüm sayısı ve bölümlerin sırası konusu şaibeli)
Filler listesi: -

MOVIE(LER)

Suzumiya Haruhi no Shoushitsu

1 yorum:

  1. ÇELİKER KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. 1996 YILINDA TÜRKİYEDE EKSİKLİĞİ DUYULAN MALZEME, KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ, ÇELİK HALAT, ZİNCİR VE EKLERİ ALANLARINDA İLKELİ VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI İLE KENDİ BRANŞLARINDA TARTIŞMASIZ LİDER KONUMDA OLAN MARKALARIN SATIŞ SORUMLULUĞUNU ÜSTLENMİŞTİR.
    GÜNÜMÜZ YÜKSEK REKABET ORTAMINDA KALİTELİ VE YETKİN KADROSU İLE ÇELİKER MAKİNA, ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLMA YOLUNDA İLERLEMEKTEDİR.

    SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI HİZMET BİRİMLERİNİ BÜNYESİNDE BARINDIRAN ÇELİKER MAKİNA, YÜKSEK TEKNOLOJİ, BİLGİ BİRİKİMİ VE TECRÜBESİYLE YÜKSEK NİTELİKLİ ÜRÜNLERİN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞMASINI GARANTİ EDİYOR. İŞ EMNİYETİNE VE GÜVENLİĞİNE VERDİĞİMİZ ÖNEM, SİZE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERİN ÜSTÜN KALİTESİ VE KISA ZAMANDA OLUŞTURDUĞUMUZ SON DERECE SAĞLAM REFERANSLARIMIZDAN AÇIKÇA ANLAŞILMAKTADIR. yük asansörü

    YanıtlaSil